Edo Barends

Edo Barends


Je organiseert het feest van het jaar, maar je mist nog een zanger die het feest tot een knallende finale brengt. Dan boek je Edo Barends!

Edo Barends heeft al jarenlange ervaring met het entertainen en zingen. Zijn naam staat synoniem aan Feest! Met zijn brede Nederlandstalige repertoire zorgt ervoor dat hij zich moeiteloos aan kan passen aan elk feest, ook omdat hij een uitstapje naar Engelstalig ook niet schuwt. Elk optreden is een waar feest, waarbij iedereen meedoet en meezingt! Hij straalt veel energie uit en die energie raakt iedereen.


Edo "we gaan er een feestje van maken!"

Tijdens carnaval een paar jaar geleden heeft hij de parodie op ‘Leef’ van André Hazes uitgebracht, genaamd ‘Zuip!’, die zeer aansloeg bij het uitgaanspubliek. Na een kleine onenigheid met het management van Hazes (die Edo veel publiciteit opleverde), mocht Edo Barends het nummer alsnog uitbrengen, waarna het hele land het nummer luidkeels meezingt!

Er wordt over Edo gezegd: ‘Gooi er een kwartje in en hij zingt alles wat los en vast zit’ en daar zit een kern van waarheid in. Roep je verzoek en dan maakt hij er samen met iedereen een meezingfeest van!

Dus, jouw feest wordt pas een echt feest als Edo Barends is geweest!

edo2
edo1